Intro Video from Youtube not playing automaticly

Special forum to share and discuss skins for Pano2VR and Object2VR
Post Reply
Tong
Posts: 313
Joined: Fri Apr 13, 2012 9:30 pm

Intro Video from Youtube not playing automaticly

Post by Tong » Sat Sep 02, 2017 6:47 pm

ok i`m trying to add intro video from youtube
idea is following: once tour open, full screen video played automaticly in loop, once user click anywhere (i have layers over it with click action) video hidden and stoped and tour shown.

on pc all good, but on mobile i see video that not started with youtube icon on it.
Attachments
Clip2net_170902194535.png
Clip2net_170902194535.png (54.34 KiB) Viewed 122 times

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 7552
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: Intro Video from Youtube not playing automaticly

Post by Hopki » Mon Sep 04, 2017 4:06 pm

Hi Tong,
iOS will not allow auto start of video. It has to be from a button click.
However as far as I know should work on Android.
Do you have a link to a project online?
Regards,
Hopki

Tong
Posts: 313
Joined: Fri Apr 13, 2012 9:30 pm

Re: Intro Video from Youtube not playing automaticly

Post by Tong » Sun Sep 17, 2017 2:55 pm

here is link

http://suceavafortress.s3-website-us-ea ... onaws.com/

android not starts too, also autorotate not on after first pano but i did not change anything with hotspot it have on mouse over stopautorotate,mouse leave start autorotate and on click start autorotate

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests